Vegastan, Vega

Polcirkelvägen 10

Såld
  • 1 rum
  • 29 kvm
  • Bostadsrätt

Unik 1:a i vega där du har balkong mot skogen

Ljus, stilren och perfekt planerad lägenhet om 29 kvadratmeter med balkong och fantastisk utsikt mot skogen.

På Polcirkelvägen 10 välkomnas du in i denna stilrena lägenhet som är som ny. Här bor du på 29 kvadratmeter med en oslagbar kombination: nära vegas stadspuls och pendeltåg samtidigt som du bor utan insyn med en lummig balkong mot skogen.

Den praktiska och inbjudande hallen med bra förvaring ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett praktiskt, modernt och fräscht kök. Allrummet är ljust & välplanerat med plats för soffa, säng och matbord. Det väl tilltagna badrummet är helkaklat med vitt kakel och grå klinkers. Här finns toalett, dusch, kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här finns gott om plats för ett badkar för den som önskar!

Från vardagsrummet i denna bostad når du även en mysig och fin balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Njut av lugnet från skogen samtidigt som du bor ett stenkast från pendeltåget. Denna utomhusoas erbjuder sol hela dagen och plats för möblemang.

I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett stort, växande utbud med bl.a. ICA Nära, bageri, restauranger. Även Hemköp samt ett nytt gym med padelbana på taket är på ingång i området. Den nya pendeltågsstationen ligger en kort promenad bort och tar dig in till Stockholm City på 25 minuter. Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Port73 och Haninge Centrum med stort utbud av butiker ligger på bekvämt avstånd när man vill shoppa. I Vega har och planeras det att öppna mellan sex och åtta förskolor de närmsta åren, för att klara anstormningen av inflyttande barnfamiljer. Några av dessa har redan öppnat. Ett flertal skolor finns i Vega och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna