Vegastaden, Vega

Gaffelseglet 39

Såld
  • 2 rum
  • 55,5 kvm
  • Bostadsrätt

Magisk 2:a med hörnbalkong om 23 kvm

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad tvåa från 2018 på tredje våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor, takbeklädd och underbar hörnbalkong om 23 kvm med eftermiddagssol, trätrall och plats för soffgrupp. Lägenhetens yta om 55 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig som vill bo bekvämt i hus med hiss.

Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det moderna, ljusa och fräscha köket med bänkskiva i laminat, släta luckor, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Här finns spis, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn och ugn. Vardagsrummet är välplanerat, öppet och mysigt med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och generös takhöjd.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, takbeklädd och underbar balkong i vinkel om hela 23 kvm som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder eftermiddagssol, trätrall och plats för soffgrupp.

De som har ritat och utformat fastigheterna är Vera Arkitekter Stockholm som har lyckats skapa en unik arkitektur. I Vegastaden bor du i ett omåttligt populärt område som ligger granne med naturen, samtidigt dom det är ett centralt läge nära ICA, pendeltåg, bageri och restauranger. Via pendeltågsstationen Vega når du Sthlm City på 20 min. På bekvämt avstånd finns även förskola och skola.

Mer om mäklarna