Västra Frölunda, Västra Frölunda

Norra Dragspelsgatan 22

REDO™
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 495 000 kr
Månadsavgift: 3 775 kr/mån

Välplanerad 3:a i toppskick med inglasad balkong!

Snart till salu!

Varmt välkommen till en perfekt planerad trea med hög standard i en attraktiv förening! Bostaden har nyligen genomgått en rejäl uppfräschning vilket gör att allt känns som nytt! Den öppna planlösningen och stora fönsterpartier bidrar till ett magisk ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du bostadens GULDKORN - den inglasade balkongen som bjuder på magisk kvällssol och fin utsikt! Komplett kök som löper i stilrena färger, här finns det gott om förvaring och goda arbetsytor. Badrummet är helkaklat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagen. Välplanerade sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Bostaden erbjuder även en stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter! Välkommen med din intresseanmälan!

- BRF Prisma är en trygg förening med mycket god ekonomi. Här finns det tillgång till garage, gästlägenhet och gemensam takterrass!
- Värme, vatten, TV-bredband ingår i den låga avgiften!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service som ligger bara några hundra meter bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Frölunda, Västra Frölunda

Norra Dragspelsgatan 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.