Västra Frölunda, Västra Frölunda

Rubingatan 28

Såld
  • 2 rum
  • 52,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa på populära Rubingatan!

Hjärtligt välkomna till Rubingatan 28! I denna mycket trivsamma lägenhet slipper du ta trapporna, njut av ett hem på våning 0 av 3!
Stig in i den välkomnade hallen som leder dig in till bostadens alla rum. Stilrent kök i vitt utförande och stort fönsterparti/fransk balkong som bidrar med mycket ljusinsläpp och härlig utsikt. Badrummet renoverades av föreningen år 2018 med golvvärme och tvättmaskin. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, gott om plats för förvaring med garderob längs ena sidan. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus!

Här bor du i ett lugnt området som bjuder på gröna innergårdar och mysiga uteplatser. Populär förening med det ultimata läget med närhet till stad och hav, tillgänglighet med bra kommunikationer och centrala Göteborg. Knappa en kilometer bort finner du expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service. Varför inte ta en cykeltur på de fina cykelvägarna som kan leda dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Varmt välkommen att trivas!

Mer om mäklarna