Västra Frölunda, Västra Frölunda

Munspelsgatan 22

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Nyligen producerad trea med stor och mysig uteplats

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad trea på första våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här har du tillgång till två badrum där båda har dusch samt en fantastisk uteplats. Här bor man i en ljus och tilltalande lägenhet om 75 kvm.

Bostaden erbjuder två badrum, två sovrum, kök och vardagsrum ger en luftig och öppen känsla tillsammans . Ifrån vardagsrummet och sovrummet kan man ta sig ut till den stora uteplatsen om 20 kvm. Lägenheten har dessutom bra förvaringsmöjligheter med två klädkammare i vardera sovrum. Tvättstugan ligger i anslutning till master bedroom som man därifrån kan ta sig till badrummet.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, mysig och underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och sovrummet och erbjuder trätrall och plats för matbord och stolar.

Mer om mäklarna