Västra Frölunda, Västra Frölunda

Lilla Marconigatan 13

Såld
  • 3,5 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt

Ta nu chansen, 3,5a om 94 kvm med bästa läget!

Välkommen till drömbostaden på Lilla Marconigatan, en exklusiv 3,5 rumslägenhet som sträcker sig över generösa 94 kvadratmeter med två balkoner! Denna pärla på våning 5 erbjuder ett unikt läge som slår det mesta.

Köket är hjärtat i denna bostad och pryds av modern design och högkvalitativa materialval. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social och ljus atmosfär, perfekt för gemensamma stunder med familj och vänner. Dessutom är det här köket inte bara en plats för kulinariska mästerverk utan även en plats där minnen skapas.
Men det blir inte bättre än så, genom det generösa vardagsrummet tar du steget ut på den rymliga balkongen. Här kan du njuta av frisk luft och panoramautsikt medan du sätter dig ner och kopplar av efter en lång dag. Balkongen blir din privata oas där du kan njuta av solnedgångar och skapa minnen som varar livet ut.

Sovrummen är ljust belysta och generösa, och den eleganta master inkluderar en full garderobsvägg. Från ena sovrummet når du också balkongen. Här får du inte bara ett hem, utan en plats där varje detalj är genomtänkt för att skapa den perfekta livsstilen. Idag nyttjad klädkammaren som ett extra kontorsrum med fönster för ljusinsläpp.

Och det bästa av allt? Du har privilegiet att bo på våning 5, vilket ger dig inte bara en unik utsikt över omgivningarna, utan även en känsla av privatliv högt över stadens pulserande liv.

Låt Lilla Marconigatan bli din nya adress och upplev harmonin mellan modern elegans och vardagslivets bekvämlighet. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck denna exklusiva bostad!

Området:
Med hiss tar man sig ner till gatuplan och har tillgång till all tänkbar service, affärer samt kommunikation på Frölunda Torg. Föreningens egna innergård erbjuder en lugn oas med gräsmatta, utemöbler samt en liten lekplats. På bekvämt gångavstånd hittar du även Ruddalen med sina fina joggingspår och natur.

Mer om mäklarna