Västra Frölunda, Västra Frölunda

Munspelsgatan 26

Såld
  • 2 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Optimal tvåa med stor balkong - våning 6/7!

Varmt välkommen till en nyproducerad tvåa från 2020 som erbjuder allt du kan behöva! Bostaden är belägen på våning 6/7 med stor balkong i söderläge (hiss finns). Här erbjuds stilrena materialval , smart planlösning och generöst med ljusinsläpp. Ljust och modern kök från Marbodal med stilrena vitvaror från Siemens. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket bidrar till en luftig och social yta. Från vardagsrummet når man ut till den generösa balkongen som är belägen i soligt läge! Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Stort och fräscht badrum med vardagslyx som tvättmaskin/ torktumlare. En bostad som måste upplevas på plats, välkommen på visning!

-Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Mer om mäklarna