Kaverös, Västra Frölunda

Konsertgatan 3

REDO™
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a i skuldfri förening!

Välkommen till denna ljusa och välskötta trea, belägen en trappa upp! Du möts av en hemtrevlig atmosfär med generösa fönsterpartier som ger lägenheten ett härligt ljus och naturen precis utanför dörren. Det välutrustade köket är praktiskt arrangerat och erbjuder gott om förvaringsutrymme samt en rymlig matplats för upp till 6-8 personer. Helkaklat badrum som är stort och fräscht för extra bekvämlighet.

Vardagsrummet är rymligt och ljust, med en underbar känsla av rymd och lugn. Här finns gott om plats för avkoppling och social samvaro, och det är helt insynsskyddat för att ge dig optimal integritet. De två sovrummen är väldisponerade och fridfulla, med gott om plats för förvaring och personliga ägodelar. Från det ena sovrummet har du direkt tillgång till den inglasade balkongen där du kan njuta av härlig morgonsol och en lugn utsikt mot innergården. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en perfekt kombination av ljus, rymlighet och funktionella ytor, vilket skapar en inbjudande och harmonisk atmosfär.

Riksbyggens bostadsrättsförening Göteborgshus nr 34 är en stabil och skuldfri förening. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband!

På Konsertgatan är läget perfekt! Här erbjuds ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till matbutik, Slottsskogens, Svaleboskogens, Änggårdsbergens och Ruddalens natur. Mariaplans och Majornas kaféer, pubar och restauranger finns på cykelavstånd. Strosa i natursköna Ruddalens motionsområde eller ta cykeln till havet via de välhållna cykellederna. Från spårvagnshållplatserna Nymilsgatan eller Lantmilsgatan tar du dig enkelt in till stan via knutpunkten Marklandsgatan, som erbjuder goda kommunikationer till både salta bad och de flesta delar av staden. Linnéplatsen nås på endast 8 minuter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kaverös, Västra Frölunda

Konsertgatan 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.