Kaverös, Västra Frölunda

Barytongatan 15

Såld
  • 5 rum
  • 118,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och attraktiv 5:a med fantastisk utsikt!

Snart till salu!

Välkommen till denna femrummare på Barytongatan 15, belägen en halv trappa upp och omgiven av en idyllisk natur. Boendet bjuder på en harmonisk atmosfär med enastående utsikt och möjligheten att ibland skåda rådjur och ekorrar i omgivningen.

Bostadens hjärta är det rymliga vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Vacker fiskbensparkett och stora fönster ramar in den vackra naturen utanför och skapar en ljus och trivsam atmosfär. Härifrån når du en stor matsal med dubbeldörrar som också kan nyttjas som kontor eller ytterligare ett sovrum. Den inglasade balkongen är i bästa västerläge, där du kan njuta av sol och lugnet omkring. Det välutrustade köket erbjuder en plats för matlagning och gemensamma måltider. Med goda förvaringsmöjligheter och funktionell design är det en plats där kreativiteten i köket kan flöda fritt. Bostaden har ett stamrenoverat badrum, vilket innebär moderna bekvämligheter. Dessutom finns en praktisk gäst wc för extra komfort och smidighet i vardagen. Tre sovrum, alternativt fyra sovrum ger gott om utrymme för flexibel användning, skapa arbetsutrymmen, inredda sovrum eller en lekfull hörna för de små. Här har du möjlighet att anpassa boendet efter dina egna önskemål och behov.

Barytongatan erbjuder utmärkt kommunikation, vilket ger dig smidiga förbindelser till olika delar av Göteborg. Det är enkelt att ta sig både till stadens centrum och havet, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att njuta av det bästa av båda världar.
Axel Dahlströms torg, som ligger inom gångavstånd från Barytongatan, är en mångsidig plats. Här finner du inte bara ett bageri, en matbutik och ett apotek, utan även möjligheten att träna på gymmet, handla färska räkor för fredagskvällen eller unna dig en stund på skönhetssalongen. Axelhuset, en central mötesplats för alla åldrar, erbjuder en rad faciliteter, inklusive bibliotek, fritidsgård och öppen förskola.

Med spårvagnen tar du dig på några minuter till Frölunda Torg, där ett brett utbud av butiker. I Kaverös har du möjlighet att njuta av det bästa av två världar. Naturen omger dig med möjligheter till löpning och cykelturer i Ruddalen och Änggårdsbergen, samtidigt som du har bekvämt nära till butiker och stadsliv.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna