Kaverös, Västra Frölunda

Barytongatan 5

Såld
  • 2 rum
  • 61,2 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 2:a med optimal planlösning och inglasad balkong!

I hjärtat av Kaverös kan vi nu erbjuda en charmig och välplanerad tvåa med en underbar inglasad balkong i optimalt västerläge!

Denna bostad lockar med en smart och välplanerad planlösning, där sociala ytor och förvaringsmöjligheter är i fokus. Med fönster åt två håll flödar naturligt ljus in i varje hörn, vilket skapar en känsla av luftighet och ljus. Det rymliga vardagsrummet utvidgas elegant av den inglasade balkongen i bästa tänkbara västerläge, vilket innebär solsken från eftermiddag till kväll. Här är det möjligt att njuta av många soltimmar under stora delar av året. Köket är inbjudande och välplanerat, med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här finns även plats för en matgrupp där du kan njuta av måltider medan du blickar ut genom fönstret. Rymligt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Barytongatan erbjuder utmärkt kommunikation, vilket ger dig smidiga förbindelser till olika delar av Göteborg. Det är enkelt att ta sig både till stadens centrum och havet, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att njuta av det bästa av båda världar.
Axel Dahlströms torg, som ligger inom gångavstånd från Barytongatan, är en mångsidig plats. Här finner du inte bara ett bageri, en matbutik och ett apotek, utan även möjligheten att träna på gymmet, handla färska räkor för fredagskvällen eller unna dig en stund på skönhetssalongen. Axelhuset, en central mötesplats för alla åldrar, erbjuder en rad faciliteter, inklusive bibliotek, fritidsgård och öppen förskola.

Med spårvagnen tar du dig på några minuter till Frölunda Torg, där ett brett utbud av butiker. I Kaverös har du möjlighet att njuta av det bästa av två världar. Naturen omger dig med möjligheter till löpning och cykelturer i Ruddalen och Änggårdsbergen, samtidigt som du har bekvämt nära till butiker och stadsliv.

Mer om mäklarna