Kaverös, Västra Frölunda

Tunnlandsgatan 10

REDO™
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Superfin 3:a en trappa upp med inglasad balkong!

Snart ges möjligheten att förvärva denna både inbjudande och välplanerade 3:a i fint skick!
Bostaden är belägen en trappa upp, fritt från insyn med härlig inglasad balkong i soligt läge kan du njuta av många soltimmar. Bostaden erbjuder ett fint kök i ek som är utrustat med rostfria vitvaror, köket har en naturlig plats för matbord för 4-6 personer. Badrummet är helkaklat och löper i ljusa färger. Båda sovrummen är välplanerade och har bra förvaringsmöjligheter. Detta är en perfekt bostad för dig som söker en välplanerad lägenhet i ett lugnt och skönt läge.

På Tunnlandsgatan 10 bor du i en helt skuldfri förening där värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften! Välkommen med din intresseanmälan!

Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till matbutik, Slottsskogens, Svaleboskogens, Änggårdsbergens och Ruddalens natur. Mariaplans och Majornas kaféer, pubar och restauranger finns på cykelavstånd. Strosa i natursköna Ruddalens motionsområde eller ta cykeln till havet via de välhållna cykellederna. Från spårvagnshållplatserna Nymilsgatan eller Lantmilsgatan tar du dig enkelt in till stan via knutpunkten Marklandsgatan, som erbjuder goda kommunikationer till både salta bad och de flesta delar av staden. Linnéplatsen nås på endast 8 minuter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kaverös, Västra Frölunda

Tunnlandsgatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.