Kaverös, Västra Frölunda

Orkestergatan 11

REDO™
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad 3:a i skuldfri förening!

På Orkestergatan 11 finner ni en ljus och välplanerad bostad med stora fönsterpartier som bidrar till ett underbart ljusinsläpp. Lägenheten har ett fint kök som löper i ljusa färger, köket har goda förvaringsmöjligheter och matplats för 6-8 personer. Bostaden erbjuder ett helkaklat fräscht badrum samt egen tvättavdelning. Socialt och rymligt vardagsrum med vacker utsikt mot Änggårdsbergen, helt insynsfritt! Två välplanerade och rofyllda sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Från ena sovrummet når du ut till den inglasade balkongen med härlig kvällssol.

Riksbyggens bostadsrättsförening Göteborgshus nr 34 är en stabil och skuldfri förening. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband!

På Orkestergatan 11 är läget perfekt och här erbjuds ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till matbutik, Slottsskogens, Svaleboskogens, Änggårdsbergens och Ruddalens natur. Mariaplans och Majornas kaféer, pubar och restauranger finns på cykelavstånd. Strosa i natursköna Ruddalens motionsområde eller ta cykeln till havet via de välhållna cykellederna. Från spårvagnshållplatserna Nymilsgatan eller Lantmilsgatan tar du dig enkelt in till stan via knutpunkten Marklandsgatan, som erbjuder goda kommunikationer till både salta bad och de flesta delar av staden. Linnéplatsen nås på endast 8 minuter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kaverös, Västra Frölunda

Orkestergatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.