Kaverös, Västra Frölunda

Konsertgatan 13

REDO™
  • 4 rum
  • 102,5 kvm
  • Bostadsrätt

Attraktiv och modern 4:a med låg avgift och balkong!

Välkommen till denna fantastiska fyrarummare på Konsertgatan 13 i charmiga Kaverös!
I denna trivsamma bostad möts du av ett ljust och modernt kök, utrustat med stilrena vitvaror och naturlig plats för matbord. Det generösa vardagsrummet är stort och ljust, vilket ger en inbjudande atmosfär för avkoppling och umgänge. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Bostaden erbjuder tre välplanerade och rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen. Det stora badrummet är helkaklat och löper i ljusa färger som utstrålar elegans och funktionalitet, komplett utrustade med allt du kan behöva för en bekväm vardag. Dessutom finns ett ytterligare badrum med dusch för extra praktiskhet.

Detta hem har verkligen alla bekvämligheter för den moderna familjen eller dem som söker extra utrymme. Med närhet till grönområden, bra kommunikationer och andra bekvämligheter blir detta en plats där du enkelt kan njuta av en härlig och harmonisk vardag. Välkommen hem till Konsertgatan 13!

Området och läget är perfekt, lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till matbutik, Slottsskogens, Svaleboskogens, Änggårdsbergens och Ruddalens natur. Mariaplans och Majornas kaféer, pubar och restauranger finns på cykelavstånd.
Strosa i natursköna Ruddalens motionsområde eller ta cykeln till havet via de välhållna cykellederna. Från spårvagnshållplatserna Nymilsgatan eller Lantmilsgatan tar du dig enkelt in till stan via knutpunkten Marklandsgatan, som erbjuder goda kommunikationer till både salta bad och de flesta delar av staden. Linnéplatsen nås på endast 8 minuter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kaverös, Västra Frölunda

Konsertgatan 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.