Järnbrott, Västra Frölunda

Antenngatan 32

  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 950 000 kr
Månadsavgift: 5 748 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus och trevlig 3:a med balkong i västerläge!

Varmt välkommen till en charmig trerummare på Antenngatan 32, belägen på andra våningen med en balkong i västerläge som bjuder in till soliga eftermiddagar och avkoppling. Köket är både ljust och praktiskt, med generöst med förvaringsmöjligheter och utrymme för en matgrupp om 4-6 personer, perfekt för gemensamma måltider. Det rymliga och ljusa vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. Lägenheten har två välplanerade sovrum som ger möjlighet till avskildhet och rofylldhet, och är helt skyddade från insyn. Det ljusa badrummet kompletterar bostaden med en fräsch och funktionell miljö för daglig användning. Välkommen med din intresseanmälan!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt två kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Närhet till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som Frölunda Torgs otroliga utbud av affärer bara promenadväg bort. Goda kommunikationer alldeles nära som tar dig till Högsbo och magiska Änggårdsbergen på 4 minuter eller vidare till Linnéplatsen på endast 9 minuter.

Boka visning

  • Bokad visning! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren 073 516 12 06.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Järnbrott, Västra Frölunda

Antenngatan 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.