Högsbo, Västra Frölunda

Skogsmilsgatan 29

Såld
  • 2 rum
  • 64,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor 2:a med fantastisk utsikt!

Välkommen till denna ljusa och nyligen renoverade bostad på populära Skogsmilsgatan 29, belägen två trappor upp med en magnifik utsikt över omgivningarna! Denna bostad är optimal för den som värdesätter en vacker utsikt, lugn omgivning och bekvämlighet - här är det bara att flytta in och börja trivas!

Det moderna köket har under 2020 genomgått en omfattande renovering och erbjuder ljusa färger, stilrena vitvaror och tillräckligt med plats för en matgrupp om 4-6 personer, idealiskt för gemensamma måltider och socialt umgänge. Det rymliga vardagsrummet är designat med komfort och gemenskap i åtanke, med gott om plats för både soffgrupp och matbord. Den vackra fiskbensparketten har bevarats i både vardagsrum och hall, vilket ger en extra touch av elegans. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och en panoramautsikt över området. Balkongen är belägen i söderläge och kan nås antingen från sovrummet eller vardagsrummet, vilket bjuder in till avkoppling och njutning av solen. Sovrummet är smart planerat med gott om förvaringsmöjligheter och möjlighet att njuta av den vackra utsikten. En praktisk klädkammare ger ytterligare förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Ljust och fräscht badrum med bl.a. tvättmaskin och golvvärme. Sammantaget utgör denna bostadsrätt en perfekt kombination av komfort, stil och praktiska lösningar, vilket gör den till ett drömboende för den som söker det lilla extra! I samma trappuppgång har man dessutom tillgång till föreningens bastu och relaxavdelning!

Läget är fantastiskt med närhet till buss- och spårvagns kommunikationer, samt gång- och cykelavstånd till Slottsskogen, Änggårdsbergen och Linnéstaden med sina många restauranger och kaféer. Dessutom har du nära till naturstigar och idrottsanläggningar i Ruddalen, samt Frölunda Torg, Göteborgs främsta köpcentrum med cirka 200 butiker, 25 restauranger och caféer. Här finns även bekvämt cykelavstånd till havet med möjligheter till båtliv och flera härliga badplatser. Välkommen till din nya hemmiljö där bekvämlighet, natur och nöjen möts!

Mer om mäklarna