Västra Frölunda

Stenkastsgatan 1

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till ditt drömhem på Stenkastsgatan om 76 kvm med balkong!

Välkommen till ditt drömhem på Stenkastsgatan 1 om 76 kvm! Denna fantastiska lägenhet har genomgått en nyligen avslutad, stilren renovering med moderna och smakfulla val. Belägen på tredje våningen är den både insynsskyddad och erbjuder en spektakulär utsikt över den grönskande ängården, vilket ger en harmonisk och lugn atmosfär.

Lägenheten präglas av optimal planlösning, där varje kvadratmeter är noggrant utnyttjad för att skapa en funktionell och bekväm boendemiljö. Här finner du ett kök och badrum i toppklass, utrustade med de senaste och stilrena ytskikten. Varje detalj är genomtänkt för att skapa en känsla av lyx och komfort.

Det finns både en fransk och en vanlig balkong. Den stora balkongen som du når från sovrummet är belägen i bästa läge med eftermiddagssol och blir ditt privata utrymme för avkoppling och sociala stunder. Njut av eftermiddagssolen och vackra vyer över omgivningen direkt från din egen balkong.

Föreningen är välskött ekonomiskt och erbjuder en vacker grönskande gård, perfekt för avkoppling och gemenskap. Inga stora renoveringar är planerade de närmsta åren. Här kan du njuta av trivsamma stunder utomhus och skapa minnen med grannar och vänner.

Sammanfattningsvis är Stenkastsgatan 1 den optimala platsen för den som söker ett ekonomiskt, modernt och välplanerat boende med en touch av lyx. Här kombineras bekvämlighet, stil och en härlig utsikt för att skapa det perfekta hemmet.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva allt detta själv, detta är en möjlighet du inte vill missa!

Mer om mäklarna