VÄSTRA FRÖLUNDA

Topasgatan 68

Såld
  • 2 rum
  • 42,2 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 2:a med vidsträckt utsikt!

Denna härliga lägenhet har nyligen genomgått en omfattande renovering och är redo att välkomna dig till en bekväm och modern livsstil. Med en omsorgsfullt designad planlösning och en yta på 42,2 kvm, erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av komfort och stil.

Det nya köket är en dröm för dig som gillar att laga mat, komplett med moderna apparater och elegant design som gör matlagningen till en fröjd. Det rymliga badrummet är en oas av avkoppling med sina stilrena detaljer och moderna bekvämligheter.

Belägenheten på Topasgatan 68 ger dig inte bara en bostad av hög kvalitet, utan även bekvämligheten med en hiss som tar dig direkt upp till din dörr.

Med närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och grönområden erbjuder Topasgatan 68 det bästa av stads- och förortsliv. Dessutom är lägenheten väl ansluten till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara lägenhet på Topasgatan 68. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Område:
Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Efter jobbet kan du slänga badkläderna i väskan och rulla ner till havet för ett dopp en härlig sommardag, ren vardagslyx!

Mer om mäklarna