Nedersta, Västerhaninge

Växelbruksvägen 98

  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Radhus
Utgångspris 3 395 000 kr
Månadsavgift: 4 817 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Radhus med fantastiska uteplatser i populärt och barnvänligt område!

Ett underbart hem med ljusa ytskikt och en av områdets största tomter, stor härlig baksida med gräsmatta med plats för barnens studsmatta och utbyggd trädäckad altan. Trädgården är hemodlarens lilla paradis, här finnsflera ordlingslådor, planteringar och en utgrävd rabatt med paradisbuskar, clematis, rabarber, vinbärsbuske och jordgubbar. En perfekt oas för den med gröna fingrar! Hela baksidan är inhägnad med utgång och direkt access till områdets härliga lekplats. Även på framsidan finns en härlig inhägnad altan där man njuter av dagens sista soltimmar. Huset har energiklass B vilket betyder låga driftskostnader men det ger också hos de flesta banker en ränterabatt!

På entréplan finns en hall med stor skjutdörrsgarderob, tvättrum och fint badrum med kakel och klinker. Här finns även kök med fina tillval och integrerade vitvaror samt ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga altan och trädgård. På plan två finns tre bra sovrum varav det största med rymlig skjutdörrsgarderob med platsbyggd förvaring och utsikt mot baksidan. På övervåningen finns även ett badrum med badkar.
På framsidan finns en stenlagd uppfart, fin rabatt och altan. På baksidan finns även ett praktiskt förråd om ca 5 kvm.

Här bor man i ett idylliskt radhusområde med gott om barnfamiljer! I området finns en populär Jensen-förskolan, på gångavstånd till huset, flertalet lekplatser, utegym och härliga promenadstråk i skogen.

Missa inte chansen!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nedersta, Västerhaninge

Växelbruksvägen 98

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.