Åbylund, Västerhaninge

Kvartärvägen 35

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

3:a i markplan med dubbla uteplatser

Sällsynt möjlighet att köpa en smart planerad och ljus trea i markplan på Kvartärvägen!

Välkommen in i denna ljusa lägenhet som är mycket välplanerad. Denna trerummare är i något slitet skick men kan med en enklare renovering omvandlas till en mycket trevlig bostad.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och praktisk hall, och lite längre in finner vi ett trevligt, praktiskt och äldre kök med vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett välplanerat och lättmöblerat vardagsrum med fönster åt två håll. Det större sovrummet, som är ljust, nås via hallen. Här erbjuds garderob och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre som kan användas som sovrum eller kontor. Badrummet är funktionellt och utrustat med toalett, dusch, badrumsskåp och tvättmaskin.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en mysig uteplats med lättmöblerade ytor. Den andra som ligger vid bostadens ingång är en liten uteplats med plats för mindre bord.

Mer om mäklarna