Viksäng, Västerås

Regementsgatan 24

Såld
  • 3,5 rum
  • 77,9 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxigt renoverad 3,5 rok på första våningen med låg avgift!

På första våningen av Regementsgatan 24 presenterar vi stolt denna fantastiska 3,5 rum och kök som sticker ut från mängden. Med enastående fördelar, påkostade materialval och en oslagbar placering i en av Västerås mest eftertraktade och trygga föreningar blir detta ditt nya drömhem.

Här är några höjdpunkter som gör denna bostad extraordinär:

- Varsamt och noggrant renoverad: Varje detalj i denna bostad är noggrant utvalt för att skapa ett enhetligt och lyxigt boende. Beiga toner och svarta detaljer skapar en tidlös elegans genom hela hemmet.

- Belägen på första våningen: En optimal detalj då huset saknar hiss. Lättillgängligt och praktiskt, perfekt för alla åldrar.

- Lågt belånad förening: Här bor ni i en mycket välskött och solid förening med god ekonomi, endast 998 kr i lån/kvm.

- Exklusiva materialval: Högkvalitativa materialval präglar varje hörn av bostaden. Smutsavvisande väggfärg, ljust genomgående parkettgolv och vacker fiskbensparkett i vardagsrummet skapar en varm och inbjudande atmosfär.

- Kök från Epoq: Ett kök i världsklass med beige färg, svarta detaljer och integrerade vitvaror. Fullstor kyl & frys, allt med fortsatt garanti för trygghet och bekymmersfri vardag.

- Magiskt Badrum: Kakel och klinker från Bricmate i mjuka beiga toner. Vikbara duschdörrar, tvättmaskin och torktumlare med fortsatt garanti, specialdesignad spegel med lampa, högtalare och värmeslingor för att undvika ångan som annars uppstår.

- Fiskpensparkett: Ett stort vardagsrum med fiskbensparkett, två öppningsbara industridörrar och vackra taklister. Utgång till den härliga inglasade balkongen för förlängd boendeyta.

- Flexibla sovrum: Två sovrum och en walk-in closet som även kan användas som kontor. Skapa ditt eget utrymme för arbete eller avkoppling.

- Praktisk Hallförvaring: Hallen har skräddarsydd förvaring med sittplats och klinkergolv för enkel städning och en organiserad entré.

Denna bostad är mer än bara en plats att bo, det är en investering i en livsstil. Missa inte chansen att äga denna unika bostad på Regementsgatan! Kontakta mig för en visning och upplev själv fördelarna med detta extraordinära boende.

Mer om mäklarna