Stadsträdgården / Framnäs, Västerås

Stadsträdgårdsgatan 20

Såld
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Bostadsrätt

Toppmodernt med Mälaren som granne!

Sällsynt chans att få bo i ett nyligen producerat parhus på Framnäs som är noga genomtänkt och välplanerat med 105 effektiva kvadratmeter. Sommartid njuter du av trädgården och altanen i västerläge, eller varför inte av takterrassen i öst- och västerläge med en fantastisk utsikt mot Mälaren?

Nu har du en sällsynt chans att få bo i ett nyligen producerat parhus på Framnäs som är noga genomtänkt och välplanerat med 105 effektiva kvadratmeter. Sommartid njuter du av trädgården och altanen i västerläge, eller varför inte av takterrassen i öst- och västerläge med en fantastisk utsikt mot Mälaren?

Stadsträdgårdsgatan 20 förenar det bästa av två världar. Med närhet till såväl Mälaren som Björnö naturreservat och Västerås centrum behöver du inte välja. Här får du ett boende som är både tryggt och bekvämt för dig och din familj. Framnäs är ett av Västerås mest populära villaområden och här finns flera grundskolor och förskolor. En kort cykeltur bort ligger Hamre IP som är en stor och välskött idrottsplats samt Hamre Ridskola.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna