Råby, Västerås

Ringduvegatan 53

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Hjärtligt välkommen till denna gaveltrea om 82 kvm i genomgående gott skick.
Hemtrevlig och ljus lägenhet i populära kvarter med närhet till daglivaruhandel, skolor och förskolor.

Välkommen hem!

Hjärtligt välkommen till denna gaveltrea om 82 kvm i genomgående gott skick.
Lägenheten karaktäriseras av en hemtrevligt och ljus känsla med rogivande färgsättning. Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. Ett funktionellt kök med gott om förvaring och generös bänkyta för matlagning och bullbak. Köket erbjuder dessutom en stor och ljus matplats med utrymme för många middagsgäster. Vidare är vardagsrummet väl tilltaget med härliga sociala ytor och ljusinsläpp med plats för soffgrupp samt matsalgrupp om så önskas. Bostaden har två stora sovrum som är harmoniska och erbjuder goda förvaringsmöjligheter.
Stor klädkammare intill hallen bjuder på ytterligare förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör den charmiga balkongen med lummig omgivning som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här finns alla förutsättningar för att både växter och kryddor ska trivas.

På Ringduvegatan 53 bor du på ett lugnt och barnvänligt område med lekplats runt husknuten. Innergården är välskött med grönskande buskar, träd och flertalet planteringar. I området finns närhet till dagligvaruhandel, skolor och förskolor i alla åldrar samt närhet till busshållplats. BRF storspoven är en stor och stabil förening med god sammanhållning.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna