Råby, Västerås

Bofinksvägen 25

Såld
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt 4 rum och kök på första våningen!

Välkommen till denna ovanliga möjlighet att förvärva en fyrrummare på första våningen, med en total yta på ????? kvm. Denna sällsynta fyrrummare erbjuder en unik potential för den som söker ett bostad där man kan sätta sin egna prägel.

Denna bostad erbjuder fantastiska möjligheter att skapa ett drömhem med generösa ytor och flexibla möjligheter. Köket har potential att bli hjärtat i hemmet med tillräckligt med utrymme för moderna bekvämligheter och kreativ inredning.

En extra bonus är den inglasade balkongen som ger en härlig plats för avkoppling och möjlighet till utvidgning av bostadsytan. Lägenheten erbjuder även en separat toalett och en egen tvättstuga, vilket ger bekvämlighet och möjlighet till modernisering.

Föreningen tillhandahåller gemensamma faciliteter såsom tvättstuga och cykelrum för ytterligare bekvämlighet. Dessutom finns ett rymligt privat hobbyrum i källaren, perfekt för att förverkliga dina kreativa projekt eller skapa en avkopplande reträtt.

Denna sällsynta möjlighet att förvärva en fyrrummare kommer inte att vara tillgänglig länge. Med närhet till goda kommunikationer och grönområden erbjuder detta objekt en idealisk plats att skapa ditt drömboende och njuta av stadens bekvämligheter.

Sammanfattningsvis är detta en unik chans att förvärva en fyrrummare med stor potential. Med rätt insatser kan du skapa ditt drömhem och njuta av generösa ytor och flexibla möjligheter.

Välkommen att ta steget in i din nya bostad och förverkliga din vision!

Mer om mäklarna