Östra hamnen, Västerås

Sjötullsgatan 6

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk tvårummare med Mälarutsikt!

Välkommen till denna moderna tvåa med balkong mot Mälaren!

Välkommen till denna perfekta tvåa med en oemotståndlig utsikt över Mälaren från den inglasade balkongen! Här kan du verkligen uppskatta det bästa av två världar - en lugnande naturvy och bekvämligheten av att bo centralt. Balkongen är det definitiva höjdpunkten, där du kan koppla av och njuta av lugnet medan du tittar ut över det stilla vattnet. Det är den perfekta platsen för att varva ned och samla kraft efter en hektisk dag. Området kring Östra Hamnen erbjuder allt du behöver på bekvämt avstånd, inklusive restauranger, tågstation och city. Du är garanterad en garageplats i byggnaden. Här kan du leva livet vid vattnet utan att kompromissa med stadens bekvämligheter.

I denna bostad möts vi av en välplanerad hall med platsbyggda garderober. Vidare finns ett sovrum, badrum och ett rymligt, öppet och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och sällskapsytor. Det öppna och trevliga köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och släta luckor. I det stora badrummet finns toalett, dusch, duschvägg, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Upplev fördelen med att bo centralt med en fantastisk Mälarutsikt! Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna