Öster Mälarstrand, Västerås

Öster Mälarstrands allé 151

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Tvårummare i toppskick med mälarutsikt!

Välkommen till ditt drömhem och denna underbara 2RoK-lägenhet på Öster Mälarstrands Allé 151.
Lägenheten bjuder på en fantastisk livsstil med en oslagbar kombination av modern komfort och naturskön skönhet. Från första stund du kliver in i denna bostad, kommer du att känna dig hemma.

Välkommen till ditt drömhem och denna underbara 2RoK-lägenhet på Öster Mälarstrands Allé 151.
Lägenheten bjuder på en fantastisk livsstil med en oslagbar kombination av modern komfort och naturskön skönhet. Från första stund du kliver in i denna bostad, kommer du att känna dig hemma i en harmonisk oas som är både fräsch och i utmärkt skick.

Ett av de mest enastående dragen med denna bostad är den otroliga Mälarutsikt som följer dig genom hela bostaden. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en känsla av rymd och ljus, medan stora fönster ramar in den bländande sjöutsikten.

Köket från Marbodal är fräscht med kakel ovan mörk dektonbänkskiva och vita skåpluckor. Mycket förvaring och stort nog för större matgrupp med trevlig mälarutsikt.
Här kan du laga måltider medan du socialiserar med dina gäster i vardagsrummet.

Sovrummet är en fridfull plats där du kan vakna upp till spektakulär utsikt över mälaren varje morgon.
Här finns gott om utrymme för alla dina möbler och behov. Den generösa klädkammaren ger dig den extra förvaringsplatsen du behöver för att hålla ditt hem organiserat.

Njut av lata eftermiddagar och vackra solnedgångar på din stora inglasade balkong med utsikt över Mälaren. Det är den perfekta platsen för att umgås med vänner och familj eller för att koppla av med en kopp kaffe medan du ser båtarna glida förbi.

Det stora och rymliga badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Lägenheten är i utmärkt skick och är redo att välkomna dig som sin nya ägare.

Missa inte chansen att kalla detta hem din egen och uppleva den oändliga charmen i Öster Mälarstrands alle 151. Kontakta oss idag för en visning och upplev själv denna unika pärla vid Öster Mälarstrand.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öster Mälarstrand, Västerås

Öster Mälarstrands allé 151

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.