Önsta Gryta, Västerås

Vildrosgatan 31

Såld
  • 4 rum
  • 101,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och rymlig 4 rum och kök på Vildrosgatan 31 - Perfekt hem för familjen!

Välkommen till denna charmiga och rymliga bostad på Vildrosgatan 31, en lägenhet som erbjuder en bekväm och ljus livsstil. Med sina generösa 101,5 kvadratmeter har denna bostad mycket att erbjuda.

Denna välplanerade 4 rum och kök-lägenhet är perfekt för den som söker både utrymme och komfort. Belägen i en lugn och trevlig del av staden erbjuder Vildrosgatan 31 den perfekta bostaden för familjer eller par som värdesätter både trivsel och funktionalitet.

Lägenheten har tre rymliga sovrum som alla erbjuder gott om plats för sängar och förvaring. Här kan du skapa ditt eget personliga utrymme eller omvandla dem till arbetsrum eller gästrum efter behov. Två helkaklade badrum gör morgonrutinerna enkla och smidiga. Detta är ett bekvämt arrangemang som sparar tid och undviker trängsel under rusningstid.

Det stora vardagsrummet är en inbjudande plats att umgås med familj och vänner. Det generösa utrymmet rymmer en stor soffgrupp och är perfekt för avkoppling och underhållning. Det ljust vita köket är en dröm för den som älskar matlagning och är utrustat med moderna apparater. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter.

En av höjdpunkterna i denna bostad är den härliga inglasade balkongen. Här kan du njuta av det svenska klimatet året om och ta in frisk luft utan att behöva lämna ditt eget hem.

Sammanfattningsvis är Vildrosgatan 31 en trivsam och funktionell bostad med generösa ytor och moderna bekvämligheter. Den ligger i närheten av grönområden, skolor, och allmänna kommunikationer, vilket gör den till ett perfekt val för den som söker en bekväm och praktisk livsstil.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna