Odensvi, Västerås

Odensviplatsen 2K

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt

Unikt tillfälle: Stilren bostadsrätt med radhuskänsla på eftertraktade Odensviplatsen!

Välkommen till Odensviplatsen 2K där vi stolt presenterar denna fantastiska bostadsrätt med radhuskänsla. Njut av ett hem som är helt renoverat där varje detalj noggrant har valts ut för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär. Du har ett inglasat uterum och en härlig uteplats med trall och gräsyta, som tillsammans skapar en harmonisk övergång mellan inomhus- och utomhusliv.

Inuti väntar 101 kvadratmeter fördelade på två plan, varsamt renoverat med en smakfull blandning av ljusa, jordnära färger, genomgående ljust golv och stilrena svarta detaljer. Köket står i centrum med sin moderna design: svarta skåp, integrerade vitvaror, vit bänkskiva och vitt kakel. Du finner även ett separat matsalsrum med öppen planlösning till vardagsrummet som ger dig ljusinsläpp från två håll. Bostaden har två välplanerade sovrum, målade i lugnande gröna och beigebruna toner, med garderober i samma kulör för ett enhetligt och stilrent utseende. Med inte bara ett utan två badrum, båda i tidlösa färger och ena utrustad med tvättmaskin och torktumlare, erbjuder detta hem allt du behöver för en bekväm vardag.

Denna bostad representerar en möjlighet att förvärva ett hem som kombinerar det praktiska med det estetiskt tilltalande, i ett eftertraktat läge. Välkommen till en visning som kommer att övertyga dig om att din sökning är över!

Mer om mäklarna