Malmaberg, Västerås

Gunnilbogatan 36C

REDO™
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus trea på populära, härliga och trivsamma Malmaberg!

Hemtrevlig, ljus och öppen lägenhet med inglasad balkong om 74 kvadratmeter på populära, härliga och trivsamma Malmaberg.

Här på Gunnilbogatan 36C erbjuds en öppen och hemtrevlig lägenhet vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Köket är ljust och funktionellt med plats för matbord och stolar. Det rymliga och sociala vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, handfat och dusch.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en inglasad och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar framför solnedgången. Balkongen nås från köket och erbjuder kvällssol och plats för ett mindre bord.

Detta härliga och trivsamma område på Malmaberg är ett populärt bostadsområde med något för alla som vill bo familjevänligt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver - skola, förskola, matbutiker, vackra grönområden och bra kommunikationer.

Välkommen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malmaberg, Västerås

Gunnilbogatan 36C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.