Malmaberg, Västerås

Gunnilbogatan 22B

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Modern tvåa med mysig och inglasad balkong

Välkommen till Malmaberg och denna moderna lägenhet! Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt.

Här kommer du in i en modern och väldisponerad lägenheten som får sin harmoniska känsla mycket tack vare de sobra färgvalen. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 54 kvadratmeter. Här har man lagt ner både tid och själ på att skapa ett hem som andas kvalitet. I denna bostad möts vi av en inbjudande och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter i form av flertalet platsbyggda garderober. Vidare finns ett topprenoverat och modernt kök med god maskinell utrustning, bra förvaringsmöjligheter, en väl tilltagen bänkyta för bullbak eller matlagning samt plats för matbord och stolar. Med andra ord ett kök för mästerkocken att svinga sina kastruller. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum utrustat med toalett, takdusch, infällbara duschväggar i glas, kommod med matchande planspegel samt förberett för tvättmaskin. Lägenheten har ett ombonat sovrum samt ett lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och umgängesytor som ger plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en stor och mysig balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder förmiddagssol samt plats för soffgrupp, kryddor och växter. Tvättbestyren hanteras enkelt i tvättstuga som finns i samma hus och lägenheten har två tillhörande förråd.

På Malmaberg bor du i trivsamma och omtyckta kvarter med grönområden och fina skogspartier. Utöver matbutik och busshållplats runt husknuten finns här närhet till Sjukhuset, Finnslätten och Stenby handelsområde med dess utbud. Brf Furan är en trevlig och välskött förening med god ekonomi samt ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Mycket som ingår i avgiften.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna