Malmaberg, Västerås

Gunnilbogatan 28 C

REDO™
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 1 195 000 kr
Månadsavgift: 3 456 kr/mån

Ta chansen att förvärva en prisvärd lägenhet på populära och omtyckta Gunnilbogatan!

Välkommen till Gunnilbogatan 28 C och denna lägenhet! Lägenhetens genomtänkta utformning gör att du får plats med favoritmöblerna ? här har varenda kvadratmeter ett syfte.

Välkommen till Gunnilbogatan 28 C och denna trevliga lägenhet endast en trappa upp! Här erbjuds en prisvärd och hemtrevlig bostad på en omtyckt och lugn adress.

Denna lägenhet har mycket som är värt att lyfta fram - en mysig balkong med utsikt mot den lugna innergården följt av ett rymligt vardagsrum med lättmöblerade ytor. Du har ett ljust och praktiskt kök med allt du behöver så som ugn, spis, kombinerad kyl/frys och fläkt samt plats för matbord och stolar. Ett inbjudande sovrum med plats för både säng, förvaring och skrivbord om så önskas. I badrummet har du med fördel en tvättmaskin som förenklar vardagsbestyren.

Furulid är en välskött förening med låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller cykelrum, tvättstuga, förråd, lekplats och grillplats.

Boendet har ett utmärkt läge på omtyckta Malmaberg och är perfekt för familjen eller paret med höga krav på sin boendemiljö! Nära till förskola och skola samt bra kommunikationer. Malmabergs centrum med matbutik och restaurang ligger ett stenkast från lägenheten och tio minuter bort hittar man Stenby handelsplats med matbutiker, apotek, gym, restauranger och systembolaget.

VÄLKOMMEN HEM!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malmaberg, Västerås

Gunnilbogatan 28 C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.