Malmaberg, Västerås

Kumlagatan 7A

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt renoverad tvåa med smart planlösning och inglasad balkong i söderläge.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa som erbjuder en modern livsstil med smarta lösningar och bekvämligheter. Med sin placering på första våningen, som en praktisk fördel i en fastighet utan hiss, erbjuder denna bostad en optimal kombination av komfort och bekvämlighet.

Höjdpunkter:
- Modernt renoverat kök: Köket är modernt renoverat och erbjuder en stilren design med gott om plats för en matgrupp intill fönstret, perfekt för mysiga måltider med naturligt ljusinsläpp.
- Gömd kontorsdel/walk-in closet: Vardagsrummet kommer med en smart gömd kontorsdel eller walk-in closet bakom en spegeldörr, vilket ger extra utrymme och flexibilitet i boendet.
- Inglasad balkong i söderläge: Från vardagsrummet leder en utgång till en charmig inglasad balkong i söderläge, perfekt för avkoppling.
- Stort sovrum: Det generösa sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och har bra förvaringsmöjligheter i form av garderober.
- Öppen walk-in closet: Mellan sovrummet och badrummet har du har en öppen walk in closet med inbyggd sminkplats.
- Helkaklat och stamrenoverat badrum: Badrummet är stilrent och funktionellt med moderna bekvämligheter, inklusive en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Läge och bekvämligheter:
Denna lägenhet erbjuder inte bara en smart boendemiljö, utan har också ett utmärkt läge med närhet till livsmedelsaffärer, kommunikationer och bekvämligheter. Med cykelavstånd till City är det enkelt att utforska staden. Varmt välkommen på visning för att uppleva denna fantastiska lägenhet på nära håll!

Mer om mäklarna