Malmaberg, Västerås

Odensvigatan 9

Såld
  • 3 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Radhuskänsla - Etagelägenhet i toppskick!

Välkommen till denna fantastiska etagelägenhet med radhuskänsla på Odensvigatan 9, en riktig pärla i toppskick med en boyta om 96 kvm.
Denna lägenhet har genomgått en totalrenovering och är redo för dig att flytta in och börja njuta av ditt nya hem.

Här möts du av ett stilrent och modernt kök med toppklassade vitvaror och en rymlig separat matsal, perfekt för trevliga middagar med familj och vänner (matsalen går att göra om till 1 eller 2 sovrum om så önskas, alternativt vardagsrum).
Badrummet och gäst-WC är båda i mycket gott skick och utrustat med golvvärme, vilket ger en känsla av lyx och bekvämlighet.

På övre planet finnes det stora sovrummet som erbjuder en rofylld atmosfär för en god natts sömn och här går det med enkelhet att göra om till 2 sovrum om behovet finns.
Ytterligare ett rymligt vardagsrum finns, med direkt utgång till en inglasad balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller en lugn kvällsstund. På balkongen finns värmare och dimbar belysning via knapp eller app (samt eluttag).

Lägenheten är belägen i ett område med nära till allt - matbutiker, apotek, frisör, restauranger och utmärkta kommunikationer finns precis runt hörnet.
Föreningen är välskött och har en god ekonomi, vilket innebär att det mesta ingår i avgiften. Här är det bara att flytta in och börja leva ditt drömliv!
Föreningen tillhandahåller även bland annat gym, relxavdelning, övernattningslägenhet och festlokal som går att hyra/nyttja.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna