Hemdal, Västerås

Sigtunagatan 14

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Bostadsrätt

Bostadsrättsradhus på hörntomt!

Smakfullt bostadsrättsradhus om 110 kvadratmeter på populära och trivsamma Hemdal.

Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. Med rätt möblering av de öppna ytorna kan du skapa ett fantastiskt djup i det här radhuset. Bostaden erbjuder en boyta om 110 kvadratmeter fördelat på fyra rum och kök som tillsammans bildar en öppen och perfekt planerad bostad som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in.

Det första som möter dig i radhuset är en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter följt av ett socialt och öppet kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet på nedre våningen består av toalett, dusch och kommod. Längre in finns ett rymligt och öppet vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matgrupp. I vardagsrummet finner du även en mysig braskamin som ger det lilla extra i tillvaron. På övervåningen finner du bostadens två sovrum, det större badrummet med toalett, stort badkar och kommod, tvättstuga samt ett rymligt allrum med burspråk. Det öppna och lättmöblerade allrummet bjuder på fint ljusinsläpp och plats för loungegrupp.

I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens insynsskyddade och charmiga altan med trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Lugnt och trivsamt område på Hemdal, med närhet till grönområden, förskola och skola. Här bor du med närhet till centrum, sjukhuset och snabb access ut på E18 för dig som pendlar.

Välkommen!

Mer om mäklarna