Haga, Västerås

Åkarhagsgatan 2B

Såld
  • 1,5 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Fräsch 1,5:a med stor balkong i soligt läge!

Här välkomnas du in i en fräsch lägenhet där välplanerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt.
Om du tidigare har undrat över hur du ska få plats i en 1.5:a så behöver du inte längre fundera, tack vare lägenhetens välplanerade kvadratmeter får du plats med allt du behöver i en lägenhet utan att det känns litet. Du kommer även kunna njuta av en mysig och stor balkong i söderläge som har plats för både soffgrupp och caféset. Här kommer du som söker ett bra och prisvärt boende garanterat att trivas väldigt bra.
 
Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp med härliga umgängesytor och du får plats med både soffa och matgrupp utan att det känns trångt. I vardagsrummet har du även en väldigt praktisk klädkammare där du får plats med allt du behöver. Köket är stilrent, ljust och modernt med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor (ny kyl/frys). Badrummet är smakfullt renoverat med mikrocement på väggar och golv samt utrustat med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin, kommod och handfat. Från köket når du lägenhetens sovrum - ett inbjudande och mysigt rum med plats för dubbelsäng.

Från vardagsrummet kan du kliva ut på den mysiga, stora och takbeklädda balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela dagen och utsikt över innergården.

Brf Skjutbanan är en stabil och välskött förening med låga avgifter och det mesta inkluderat. Här har du närhet till mataffärer, promenadstråk samt cykelavstånd till sjukhuset och stadskärnan. Hiss finns!

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna