Haga, Västerås

Rekylgatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 2 rok med inglasad balkong och härlig utsikt över staden och mälaren!

Stig in i ditt drömboende på Rekylgatan 10 - en strålande pärla på våning 11 som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare!

Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, kök, vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. I köket finner du utgången till bostadens inglasade balkong som blir din privata oas där du kan njuta av både soluppgångar och solnedgångar. Oavsett om du vill koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner till ett glas vin, blir detta din favoritplats att beundra den gnistrande stadsskyn, omgivande naturliga skönhet och mälaren!

Belägen i det eftertraktade området på Rekylgatan, erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av lugn och närhet till stadens puls. Du kommer att älska att ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll - från shopping och restauranger till grönområden och kultur, allt är lättillgängligt från din nya adress.

Denna bostadsförening är inte bara stabil och välskött, den har också ett stort utbud av förstklassiga bekvämligheter för att förhöja din livsstil. Slappna av i den gemensamma bastun, träna på det moderna gymmet eller bjud in dina gäster till den lyxiga övernattningslägenheten. Här finns allt för att skapa minnesvärda stunder och ge dig en enastående upplevelse.

Så varför vänta? Här får du chansen att förvärva en bostad utöver det vanliga. Välkommen hem till ditt drömboende!

Mer om mäklarna