Haga, Västerås

Rekylgatan 2

Såld
  • 3 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Trea i toppskick på Haga!

Välkommen till denna moderna trea med balkong där du har möjlighet att dra för glasväggar, vilket gör att du kan vara här även när det inte är högsommar!

Välkommen in i denna moderna och ljusa lägenhet i genomgående toppskick. En stilren 3:a där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla samt färger och material har valts ut av en mycket stilsäker blick. Här bor du högt beläget på våning 7 med utsikt över takåsarna. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och lättmöblerad hall med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och två mysiga och rogivande sovrum. Bistroköket inspirerar till matlagning och bullbak samt erbjuder god materiell standard, rejäl köksbänk och flertalet vitrinskåp. Det rymliga och härliga vardagsrummet bjuder på stora fönster, härliga umgängesytor och plats för både soffa och matgrupp. I det nyrenoverade badrummet finns toalett, infällbara duschväggar i glas, lyxig takdusch, kommod med matchande spegelskåp samt tvättmaskin. Bostaden har även en inglasad balkong där dina växter kommer trivas som aldrig förr. Här erbjuds möblerbara ytor och en mysig oas för avkoppling. En lägenhet som måste upplevas på plats.

På Haga bor du i trivsamma och omtyckta kvarter med grönområden, fina skogspartier och promenadavstånd till flera parker samt Haga hundrastgård. Utöver välsorterad matbutik och busshållplats runt husknuten finns här närhet till både Sjukhuset, Ringvallen idrottsplats, Finnslätten samt Stenby handelsområde med dess utbud. Västerås Centrum ligger 7 minuter bort med bil och för den som pendlar erbjuds snabb access ut på E18.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna