Gideonsberg, Västerås

Blomstergatan 15

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverat med ostört läge!

Ljus lägenhet två rum och kök i mycket fint skick med mysig balkong.

Här finns möjligheten att förvärva en väldisponerad, ljus och renoverad lägenhet där det bara är att flytta in! Denna tvårummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende i ostört läge och med väldigt lite insyn. Den väl genomtänkta planlösningen gör lägenheten lika lätt att möblera som att trivas i.

Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Köket är stilrent, nyrenoverat och modernt med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är nyrenoverat och fint med dusch, toalett, kommod och tvättmaskin. Det stora och harmoniska sovrummet har vitmålade väggar och laminatgolv och erbjuder garderob och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen i ostört läge nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna