Gideonsberg, Västerås

Blomstergatan 4

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusivt renoverad tvårummare om 58 kvadratmeter

Varmt välkommen till en av Blomstergatans finaste tvåor med ett smakfullt och modernt utförande. Denna lägenhet är oslagbar i skicket och har bland annat hög standard, fräscha ytskikt, renoverat badrum, renoverat kök med integrerade vitvaror och en fantastisk köksö. Denna lägenhet slår alla rekord när det kommer till materialval och skick.

Det renoverade köket är en dröm med sina generösa arbetsytor och stilfulla mässingdetaljer som ger en touch av lyx. Den integrerade kyl och frysen, tillsammans med den matchande köksön, gör det till den ultimata platsen för matlagning och umgänge. Badrummet följer den röda tråden i bostaden med sina moderna materialval och moderna design. Helkaklat och förberett för tvättmaskin blir vardagens göromål enklare än någonsin. Sovrummet är en lugn tillflyktsort, med sina ljusa väggar och golv som skapar en harmonisk atmosfär och med en mindre walk-in closet för extra bekvämlighet. Du har ett vardagsrum med sällskapsytor och en plats för både soffa och matgrupp.

Beläget på Blomstergatan har du allt du behöver inom räckhåll, inklusive kommunikationer, parker, matbutiker och förskolor. För den som pendlar är E18 bara en kort sträcka bort, medan stadskärnan och Stenby handelscentrum med sina butiker och restauranger når du enkelt med cykel.

Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem på Blomstergatan!

Mer om mäklarna