Djäkneberget, Västerås

Jakobsbergsgatan 13G

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet på första våningen!

Gavellägenhet på första våningen. Tegelvägg i hallen, stilrent kök, smakfullt badrum med tvättmaskin och balkong i västerläge

I denna charmiga gavellägenhet finns mycket att tycka om, exempelvis det ljusa och fräscha köket, det moderna och praktiska badrummet utrustat med tvättmaskin eller den underbara matplatsen där ljusflödet strömmar in från fönster i burspråk. Här kan du bjuda in släkt och vänner till långa och mysiga middagar där skratten ekar inåt småtimmarna. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt.

Lägenheten består av en öppen och praktisk hall med vacker tegelvägg som sätter karaktär på bostaden, vardagsrum med utgång till balkong i ostört läge, ett rymligt kök, ett helkaklat badrum och ett sovrum med god förvaring. I det charmiga och mysiga vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och gott om plats för soffa och arbetsplats för den som önskar. Köket är stilrent och fräscht med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Badrummet är smakfullt inrett med toalett, infällbara duschväggar i glas, lyxig takduch, kommod av större modell, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin. Här bor du i en välskött förening med låga avgifter och flertalet faciliteter att nyttja för medlemmarna såsom tvättstuga, cykelrum och föreningslokal/övernattningsrum. Till lägenheten hör stort vindsförråd samt ett matkällarförråd. Bostaden har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar, på bekvämt avstånd till Västerås Citys stora utbud av restauranger, cafèer och butiker. I närområdet finns också busshållplats, vårdcentral och mataffär samt en kort cykeltur bort nås högskolan, centralstationen och Mälaren. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna