Djäkneberget, Västerås

Norra Floragatan 31

Såld
  • 2 rum
  • 60,9 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverat i en välskött förening med låg månadsavgift

Välkommen till Norra Floragatan 31 och denna charmiga bostad som är en pärla i fint skick med alla ytskikt nyligen renoverade, vilket ger en fräsch och modern atmosfär. Perfekt läge intill Djäkneberget med en stor inglasad balkong i västerläge, där solen omfamnar dina kvällar i en avkopplande atmosfär.

Det helkaklade badrummet är en fröjd för ögat och ger en känsla av lyx med dusch, WC och tvättmaskin, en perfekt kombination av stil och funktion.

Köket är renoverat och utstrålar elegans med moderna detaljer och högkvalitativa material, vilket gör det till en dröm att laga och njuta av måltider i.

Med en låg månadsavgift kan du njuta av bekvämligheten och ekonomin samtidigt som du lever det bekymmersfria livet. Föreningen har också utfört alla stora renoveringar på sin fastighet, vilket ger dig en extra trygghet och lugn.

Dessutom är du garanterad garageplats eller parkeringsplats , vilket säkerställer att du aldrig behöver oroa dig för parkering igen!

Denna fantastiska bostad är ett måste att se för alla som söker komfort, stil och bekvämlighet i ett enda paket. Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck ditt nya hem på Norra Floragatan 31!

Mer om mäklarna