Centrum, Västerås

Stora gatan 44C

Såld
  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

20-tals pärla med fiskbensparkett, högt till tak och öppen spis!

Välkommen till denna fantastiska pärla mitt i hjärtat av Västerås City!
Här presenterar vi en helt renoverad lägenhet som smälter samman äldre charm med modern elegans.
Genom att kombinera högt i tak, djupa fönsternischer, en öppen spis, bröstpanel och vacker fiskbensparkett har denna bostad en unik karaktär som genomsyrar varje rum.

Det fräscha köket är en dröm för den som älskar att umgås och laga mat, med sin ljusa vita inredning och en praktisk köksö som erbjuder både sociala ytor och gott om förvaring. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive diskmaskin och en elegant vinkyl för att hålla dryckerna perfekt kylda.

I det helkaklade badrummet med golvvärme och tvättpelare kan du koppla av och njuta av lyxen varje dag.
Den rymliga layouten i vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och underhållning, med gott om plats för både familj och vänner.

Med två sovrum och extra förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare/förråd och garderober, finns det gott om utrymme för att organisera ditt liv på ett stilfullt sätt.
Markis finns till alla fönster med ny duk från 2023.

Denna lägenhet är inte bara en plats att bo på, det är en plats att trivas på. Och med stadens puls och alla dess möjligheter precis utanför dörren får du det bästa av två världar.
Dessutom erbjuder föreningen stabila ekonomiska förhållanden och låga avgifter, vilket ger dig ytterligare trygghet och komfort. I huset finns även en balkong samt en innergård att nyttja.

Missa inte chansen att göra denna drömbostad till ditt nya hem.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna