Centrum, Västerås

Biskopsgatan 11

  • 3 rum
  • 135,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavgift: 8 914 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymlig takvåning med bevarade detaljer från 1901!

- 3,5 meter i takhöjd och öppen planlösning
- Garanterad parkeringsplats för 505 kronor i månaden
- Utsikt över Västerås landmärken och stadens takåsar.

Det här är våningen som erbjuder det bästa av alla världar. Det är ett modernt hem med hiss hela vägen upp och rum som flyter in i varandra och skapar ytor för umgänge.
Våningen har samtidigt flera bevarade detaljer från byggåret 1901, såsom det lackade tegelgolvet från Arboga Tegelbruk, den magnifika stentrappan från gästentrén och de rustika takbjälkarna.

Takfönstren släpper in rikligt med ljus medan den inglasade balkongen gör Västerås skyline till fond från vardagsrummet. Det rymliga köket, med tre meters takhöjd och valvfönster mot Djäknebergets grönska skapar plats för såväl matlagning som umgänge.

Lägenheten är en takvåning, som med sina tjocka väggar och golv är isolerad från såväl stadens puls som grannarnas ljud. Det gör denna våning till en perfekt plats för både avkoppling och sociala sammankomster.

Huset ligger mindre än 400 meter från stadens restaurangstråk och närmsta shoppinggalleria. Samtidigt finns närhet till flera grönområden och möjlighet att anordna en picknic på den lummiga och avskilda innergården.

För pendlaren eller den som reser i arbetet erbjuder våningen en enastående enkelhet i livspusslet, med garanterad parkering utanför dörren och bara 3 minuters bilfärd till E18. För den som reser med tåg ligger Västerås Centralstation bara 4 minuter bort med cykel. Föreningen erbjuder även möjlighet till elbilsladdning.

Våningen har både badrum och separat gästtoalett. Badrummet är utrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare. I lägenheten finns två fullstora sovrum och gott om förvaringsutrymmen.
Föreningen, kv. Ingrid är en stabil förening med god ekonomi. Lägenhetens imponerande rymd trotsar beskrivning och måste upplevas.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning - Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrum, Västerås

Biskopsgatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.