Centrum, Västerås

Gjutare Granströms gata 5

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset och i toppskick!

Välkommen till ditt nya hem på Gjutare Granströms Gata 5, på fina Östermalm!
Denna fantastiska 3 rok-lägenhet på 81 kvm belägen på våning 6 av 6, erbjuder dig en unik kombination av modern elegans och bekvämlighet.

Stig in i denna sociala och trevliga bostad och upptäck den härliga öppna planlösningen som förenar kök och vardagsrum på ett perfekt sätt. Här kan du njuta av en modern livsstil där du kan umgås med familj och vänner medan du lagar mat eller kopplar av i vardagsrummet. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och möjlighet att ha en översikt över hela området. Genomgående smakfulla och påkostade materialval.

Lägenheten erbjuder två rymliga och rofyllda sovrum, perfekta för både avkoppling och en god natts sömn. Det stora badrummet är elegant utformat och erbjuder moderna tvättmöjligheter, vilket gör vardagsbestyren till en enkel och smidig uppgift.

En av de absoluta höjdpunkterna i denna lägenhet är balkongen högt upp med utsikt över innergården, där du kan njuta av utomhuslivet.
Oavsett om du vill njuta av en kopp kaffe i morgonsolen eller koppla av med en bok på kvällen, är detta den perfekta platsen att ta in frisk luft och samtidigt njuta av bekvämligheten av ditt eget hem.

Läget är oslagbart med närhet till Stationen, Mälaren och hela Västerås Citys utbud.
Du har allt du behöver inom räckhåll, inklusive utmärkta kommunikationsmöjligheter. Utforska de charmiga kaféerna, restaurangerna och butikerna i närheten och upptäck den levande atmosfären som staden har att erbjuda.

Denna lägenhet är verkligen en pärla som inte får missas!

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna