Centrum, Västerås

Utanbygatan 6F

Såld
  • 3 rum
  • 73,4 kvm
  • Bostadsrätt

Drömmig 20-talslägenhet med fantastisk innergård!

Välkommen till denna fantastiska drömlägenhet på Utanbygatan 6f! Denna 20-talspärla på 74 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av klassisk charm och modern elegans. Med sina 3 rum och kök är det den perfekta platsen för dig som söker både utrymme och charm.

Välkommen till denna fantastiska drömlägenhet på Utanbygatan 6f! Denna 20-talspärla på nästan 74 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av klassisk charm och modern elegans. Med sina 3 rum och kök är det den perfekta platsen för dig som söker både utrymme och charm.

Det första som fångar din uppmärksamhet när du kliver in i lägenheten är de vackra stavparketten som smyckar golvet. Varje steg du tar blir en dans på denna eleganta yta, som omedelbart ger en känsla av lyx och välbefinnande.
Takhöjden är magnifik och ger rummen en luftig och rymlig atmosfär. Här kan du sträcka på dig och känna dig fri, samtidigt som den historiska känslan från 20-talet bevaras. Serveringsgången är en unik detalj som ger lägenheten karaktär och charm.

Bröstpanelen ger en touch av traditionellt hantverk och skapar en elegant atmosfär. Varje detalj är genomtänkt för att ge en tidlös och stilfull upplevelse.
De spröjsade fönstren är en fröjd för ögat och släpper in generöst med naturligt ljus. Utöver det erbjuder lägenheten ett renoverat kök med matplats, påkostat badrum, rogivande sovrum och master bedroom med underbart ljusinsläpp från två väderstreck.

Men det är inte bara inne i lägenheten som bjuder på en upplevelse. Den fantastiska innergården är som en oas mitt i stadens puls. Här finns flera matplatser där du kan njuta av måltider utomhus, omgiven av vackra träd och grönska. Du kan till och med plocka egna bär från de frodiga bärbuskarna som pryder gården. Utanbygatan 6f är en plats där historia möter modern komfort. Med sin unika charm och bekvämligheter kommer du att känna dig hemma från första stund.

När du kliver ut på gatan har du hela citys utbud framför dig och det är bara välja vilken restaurang eller butik som gäller för dagen.
Missa inte chansen att äga denna sällsynta pärla som kombinerar elegans, stil och en härlig innergård.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna