Centrum/Västermalm, Västerås

Bondebacken 18

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad och stilren tvårummare på populära Västermalm!

På attraktiva Västermalm finner ni denna renoverade tvåa med inglasad balkong!

Välkommen in till denna stilrena och väldisponerade lägenhet som ger dig en modern känsla tack vare de stilsäkra materialvalen!
Här har man lagt ner tid för att få skapa ett hem att trivas i.

Bostaden erbjuder 2 rum och kök med balkong och en total boyta på 49 kvadratmeter. Vi möts av en inbjudande och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter i form av flertalet platsbyggda garderober som är detaljerade med guldknoppar som även återfinns i köket för att skapa en helhet. Vidare finns ett topprenoverat och modernt kök från 2020 som har planerats in i minsta detalj för att kunna erbjuda bra förvaringsmöjligheter. Du finner modern köksutrustning, integrerad kyl & frys, integrerad diskmaskin, inbyggd micro samt plats för ett mindre matbord med stolar. Vidare har vi ett härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och bra umgängesytor som ger plats för både soffgrupp och matsalsbord. Bostadens sovrum ger dig plats för dubbelsäng och förvaring i form av flertalet garderober. Ett modernt och helkaklat badrum utrustat med toalett, dusch och kommod. Från vardagsrummet når du även bostadens inglasade balkong där du kan spendera all din lediga tid och koppla av i både vår- och sommarsolen med utsikt över takåsarna.

Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar på Djäkneberget men med ett kort gångavstånd till Västerås Citys stora utbud av restauranger, cafèer och butiker. I närområdet och inom promenadavstånd finns också busshållplats, vårdcentral och mataffär samt centralstationen och Mälarens glittrande vatten. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna