Centrum - Västermalm, Västerås

Lidmansvägen 4B

Såld
  • 2 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Tvårums-pärla på Västermalm!

Varmt välkommen till Lidmansvägen 4B, ett stenkast från Djäkneberget där denna förtjusande och nyligen renoverade tvårummare om 41 kvm väntar på att bli ditt nya hem.
Med genomtänkta detaljer och stilrena materialval är varje kvadratmeter utnyttjad till perfektion.

Välkomnas av stora klinkerplattor som löper genom hallen och köket, medan eleganta ekparkettgolv smyckar de övriga rummen och skapar en harmonisk atmosfär. Denna lägenhet erbjuder generöst med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär genom hela bostaden.

Det moderna köket är en dröm för den som älskar att laga mat, med sina vita köksluckor, en imponerande bänkskiva i massiv ek och fint vitt mosaik som sätter pricken över i:et. Här finns gott om plats för både kulinariska äventyr och trevliga middagar med nära och kära.

I det rymliga vardagsrummet finns gott om utrymme för en bekväm matplats och soffgrupp, medan den stora inglasade balkongen lockar med solsken och en fridfull utsikt över den välskötta innergården.
Här kan du njuta av avkopplande stunder och sociala sammanhang året om.

Det smart planerade sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter genom garderober och överskåp, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha alla dina ägodelar nära till hands.

Denna pärla återfinns i en välskött och stabil förening med låga avgifter, vilket ger dig en bekymmersfri boendesituation och extra utrymme i plånboken för att njuta av livet.

Med ett centralt läge och naturen som granne, är det enkelt att ta sig till stadskärnan där ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjen väntar.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna