Centrum/Vasastaden, Västerås

Stora gatan 71B

Såld
  • 3,5 rum
  • 110 kvm
  • Bostadsrätt

Spektakulär etagelägenhet med imponerande takhöjd i Vasastan!

Etagelägenhet från sekelskiftet om 110 kvadratmeter med fantastisk och rogivande utsikt mot takåsarna.

- Etagevåning, möjlig 4 rok, centralt läge, generös takhöjd, balkong, gemensam bastu & relax -

Högst upp i huset på Stora gatan 71B finns denna charmiga etagelägenhet om 3.5 rum och kök (möjlig 4:a) som du garanterat inte hittar någon annanstans. Lägenheten präglas av en härlig rymd, fint ljusinsläpp och har mycket av den äldre charmen bevarad.
Lägenheten består av hall, vardagsrum, kök, 2 sovrum, 2 badrum samt en etagevåning. Etagevåningen erbjuder en fantastisk sällskapsyta att använda med en fin utsikt ner över vardagsrummet och ett badrum med dusch, toalett samt handfat. Här är det bara fantasin som sätter gränser, bygg ut ovanvåningen eller sätt upp en vägg/glasvägg för att göra det till ytterligare sovrum/kontor. I vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, ca 5 meters takhöjd till taknock, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket från Kvänum är socialt med en trevlig köksö, bra förvaringsmöjligheter och släta luckor. Sovrummet är stort, charmigt och ljust med utmärkta förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet kan även användas som gästrum, kontor eller barnrum. Det stora badrummet är modernt och helkaklat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork.

När solen tittar fram kan du öppna dörren till den lummiga och underbara balkongen med utsikt över Västerås takåsar. Balkongen erbjuder solläge, trätrall, lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp.
Lägenheten är belägen i ordningsam och stabil förening med god ekonomi som tillhandahåller relaxavdelning, bastu, tvättstuga, en trevlig innergård och grillplats. Vasastaden är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Med promenadavstånd når du både livsmedelsaffärer, centralstation, kommunikationer, rogivande promenadstråk längs Mälaren och Västerås citys utbud.

Här har du en lägenhet som bara måste upplevas på plats.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna