Centrum / Östermalm, Västerås

Stora gatan 1A

  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 214 kr/mån

Stig in i modern lyx på Österport!

Drömmer du om ett bekvämt och modernt boende där du kan slappna av utan att behöva oroa dig för renoveringar och projekt? Denna fantastiska 3:a på våning 2 av 7 är precis vad du letar efter! Med hög standard och stilrena materialval kommer du att känna dig hemma från första stund.

Med en väl genomtänkt planlösning finns det gott om utrymme att trivas på. Med en boyta på 76 kvadratmeter, fördelat på tre ljusa och luftiga rum, kök, badrum/tvätt och en praktisk walk-in closet som kan förvandlas till ett inspirerande kontor, erbjuder detta hem både komfort och funktionalitet.

Njut av ljuset och lugnet på den inglasade balkongen, perfekt för att förlänga sommarnätterna och njuta av vackra vyer över den grönskande innergården. Tack vare det centrala läget på Österport har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Från restauranger och caféer till butiker och lekparker, här finns allt för en bekväm vardag med allt du behöver nära tillhands.

Dessutom inkluderar föreningen triple play, vilket innebär att du får tillgång till både internet, TV och telefoni som ingår i avgiften!

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning. - Anmälan sker till ansvarig fastighetsmäklare.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrum / Östermalm, Västerås

Stora gatan 1A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.