Centrum/Kristiansborg, Västerås

Kristiansborgsallén 1B

Såld
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och charmig tvåa med fin balkong

Varmt välkommen till en modern lägenhet om två rum och kök. Här bor du centralt och attraktivt i populära och omtyckta kvarter.

På Kristiansborgsallén 1B välkomnas du in i denna charmiga lägenhet som är i fint skick och går utmärkt att flytta in i som den är. Här bor du på 48 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En yteffektiv bostad vars utformning passar dig som vill bo modernt.

Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är fräscht och praktiskt med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht med toalett, handfat, dusch och tvättmaskin. Det charmiga och rogivande sovrummet har gråmålade väggar och heltäckningsmatta och erbjuder rymliga garderober och plats för dubbelsäng.

Bostaden har även en balkong som erbjuder gott om plats för sammankomster med nära och kära. Här erbjuds lättmöblerade ytor.

Valsborg är en stabil och lågt belånad förening med god ekonomi och låga avgifter.

I Centrum/Kristiansborg bor man i populära och omtyckta kvarter med Mälardalens Universitet tvärs över gatan. En kort promenad bort ligger Västerås city. Närområdet bjuder i övrigt på bland annat skola, restauranger och bra kommunikationer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna