Centrum/Karlsdal, Västerås

Krutkällarvägen 1

Såld
  • 3 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverat med magisk utsikt!

Välplanerad lägenhet tre rum och kök i mycket fint skick med inglasad och mysig balkong.

En totalrenoverad trea på Karlsdal med bra planlösning, härlig atmosfär och behagliga färgval. Lägenheten rymmer tre rum och kök och har en total boyta om 77.5 kvadratmeter. Och bäst av allt, här bor du med en magisk utsikt mot hela stan och Mälaren!

I den inbjudande hallen i denna lägenhet finns inbyggda garderober. Vidare har vi ett välplanerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det nyrenoverade och stilrena köket med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns två stora sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är stort och nyrenoverat med toalett, dusch, kommod och tvättmaskin.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en inglasad och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor med magisk utsikt.

Mer om mäklarna